Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що возять журналістів не на п’янки

Четвер, 28 травня 2009, 18:18

За період перебування Юлі Тимошенко на посаді прем’єр-міністра жодного інциденту, пов’язаного зі зловживанням алкоголю журналістами не було, заявляє прес-служба уряду.

"В секретаріаті уряду із глибоким здивуванням сприйняли матеріали, оприлюднені у ЗМІ стосовно введення заборони на споживання алкогольних напоїв для журналістів на борту літаків, якими літає у відрядження Тимошенко", - йдеться у заяві.

"Доводимо до відома журналістів, які під час поїздок з прем’єром цікавляться не інформацією, а спиртним: журналістський пул супроводжує прем’єр-міністра з метою забезпечення висвітлення робочих та офіційних візитів Тимошенко у ЗМІ, а не відпочиває за рахунок уряду, вживаючи алкогольні напої", - наголосила прес-служба.

Прес-служба закликає журналістів "при підготовці своїх матеріалів керуватися лише перевіреною достовірною інформацією, а в разі відсутності такої звертатися у будь-який час до відповідальних працівників прес-служби та секретаріату уряду".

"Ні прес-служба, ні секретаріат уряду ніколи не застосовували жодних дій, пов’язаних з обмеженням діяльності представників ЗМІ", - підкреслили в уряді.

Раніше газета "Сегодня" з посиланням на охорону прем'єра повідомила, що служби кабміну ввели заборону на вживання спиртних напоїв для журналістів на борту літаків, якими літає Тимошенко у зарубіжні країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...