Ющенко розказав Тимошенко, що їй треба розвивати

Четвер, 28 травня 2009, 19:33

Президент Віктор Ющенко наголошує на необхідності реалізації першочергових заходів розвитку інфраструктури міст, що прийматимуть Євро-2012.

Про це йдеться у листі глави держави до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба Ющенка.

Він зазначив, що відповідно до вимог УЄФА та зважаючи на необхідність збереження рівної кількості міст України і Польщі для проведення Євро-2012, нині є невідкладною необхідність зосередження уваги на реалізації першочергових заходів розвитку інфраструктури міст та своєчасному фінансуванні зазначених об'єктів з держбюджету.

"Відтак, надзвичайно актуальним є завершення коригування показників діючих програмно-планових документів, зокрема, державної цільової програми з підготовки та проведення Євро-2012 з урахуванням пропозицій приймаючих регіонів, та забезпеченні пріоритетного фінансування об'єктів, введення в експлуатацію яких заплановано на 2009 рік", - йдеться у повідомленні

Президент окремо зауважив, що результати його зустрічі з головою Харківської ОДА Арсеном Аваковим та Харківським міським головою Михайлом Добкіним засвідчили наявність низки суттєвих проблем у підготовці регіону до проведення в Україні Євро-2012.

Ураховуючи зазначене, а також з метою належної підготовки інфраструктури Харківської області та Харкова Ющенко просить опрацювати питання щодо фінансування в поточному році будівництва стадіону "Металіст", реконструкції злітно-посадкової смуги "Міжнародного аеропорту "Харків", капітального ремонту і реконструкції комунальних доріг міста.

Глава держави просить вжити дієвих заходів щодо урегулювання порушених питань та поінформувати його про результати проведеної роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування