Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Перший канал" домовився з Нацрадою

Четвер, 28 травня 2009, 21:09

ЗАТ "Перший канал. Всесвітня мережа" і Нацрада з питань телебачення і радіомовлення досягли угоди щодо мовлення в Україні.

Зокрема, "Перший канал" подав у Нацраду документи на реєстрацію в Україні суб'єкта інформаційної діяльності, повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу каналу.

"Після проведення ряду двосторонніх переговорів та консультацій ми приступили до реалізації узгодженого комплексу заходів, які дозволять зняти всі обмеження по мовленню "Першого каналу" на території України", - заявив генеральний директор "Першого каналу" Микола Дубовой.

"Ми з розумінням ставимося до бажання українського регулятора впорядкувати мовлення телеканалів у відповідності з нормами українського законодавства. Сподіваємося, що українські глядачі, як і раніше, зможуть дивитися улюблені передачі "Першого каналу" і каналів "Цифрової Телеродини", - додав він.

"Ми задоволені конструктивним діалогом з керівництвом "Першого каналу". Дії, які були здійснені російською стороною дозволяють говорити, що все претензії по мовленню "Першого каналу" і каналів "Цифрової Телеродини" на території України можуть бути зняті", - заявив перший заступник голови Нацради Андрій Мірошниченко .

"Поданий пакет документів буде розглянуто на найближчому засіданні Національної ради", - сказав він.

Як відомо, у квітні українських операторів кабельного телебачення зобов'язали припинити ретрансляцію російського державного "Першого каналу" до 1 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...