Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров розповів європейцям про армійські успіхи

Четвер, 28 травня 2009, 21:21

Міністр оборони України Юрій Єхануров поінформував глав оборонних відомств країн-членів Вишеградської четвірки про хід реформування Збройних сил України.

Про це українським журналістам повідомив міністр оборони Польщі Богдан Кліх після зустрічі у форматі "Вишеградська четвірка плюс Україна" на рівні глав оборонних відомств у четвер у Варшаві.

"Ми вислухали інформацію міністра оборони Єханурова про проведення реформ Збройних сил України, оскільки це своєрідний тест України на шляху вступу до НАТО", - сказав Кліх.

Він також додав, що під час зустрічі обговорювалися питання співпраці України з НАТО і Європейським Союзом, а також участь держав у військових операціях, у тому числі українських військовослужбовців в операції в Афганістані.

Крім того, за словами глави оборонного відомства Польщі, сторони обговорили питання сприяння Україні на шляху вступу до НАТО і допомоги їй на цьому шляху.

Під час зустрічі також обговорювалися питання військово-технічного співробітництва цих країн (Вишеградської четвірки) з Україною.

За словами Кліха, під час двосторонньої зустрічі з Єхануровим, Україна і Польща домовилися частіше проводити зустрічі експертів для обговорення співпраці у військово-технічній сфері між двома країнами.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...