Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій скоро розставлять всі крапки

Четвер, 28 травня 2009, 22:30

Вирішення кадрових питань у секретаріаті президента не буде відкладатися у довгий ящик.

Про це заявила заступник голови секретаріату Марина Ставнійчук в ефірі 5 каналу, коментуючи останні кадрові зміни у цьому відомстві.

"Я думаю, що найближчим часом у всіх кадрових питаннях будуть поставлені крапки", - сказала вона.

Також Ставнійчук зазначила, що "роботу секретаріату буде оптимізовано, в тому числі і оптимізований штатний розклад, і оптимізована кількість заступників секретаріату".

Як відомо, після відставки Балоги, секретаріат глави держави очолила Віра Ульянченко.

Заступник голови секретаріату президента Ігор Пукшин також написав заяву про відставку, мотивуючи це небажанням працювати в команді Ульянченко.

У середу президент звільнив Романа Безсмертного з посади заступника глави секретаріату президента.

Крім того, коментуючи заяву депутата від БЮТ Сергія Власенка про те, що указ президента Віктора Ющенка про скорочення кількості заступників міністрів виданий з перевищенням повноважень президента, Ставнійчук заявила, що даний указ законний.

"Указ щодо кількості заступників міністрів був виданий Ющенком ще у 2005 році, коли не було закону про Кабмін і президент мав відповідні повноваження", - зазначила вона.

Також Ставнійчук наголосила, що квітневий указ президента про деякі заходи щодо скорочення видатків держбюджету на утримання державного апарату "абсолютно правомірний".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...