Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку радять не брати гріхи Єханурова на себе

П'ятниця, 29 травня 2009, 12:11

Голова Головного контрольно-ревізійного управління Микола Сивульський не проти перенести конфлікт із міністром оборони Юрієм Єхануровим у судову площину.

Про це він заявив в інтерв'ю Ліга.net.

"Ми хочемо цього! Нехай звертається і тим самим виходить на процедури. Розумієте, коли президент прикриває порушника, він бере всі гріхи на себе. Це Віктору Андрійовичу, який збирається балотуватися, треба? По-моєму, ні. Йому краще штрафника "здати", як кажуть", - заявив Сивульський.

"Тим більше, у суді я покажу всі документи КРУ. Ну, як їх ще трактувати? Що прокурор після перегляду таких документів зможе зробити? Стане захищати порушника і брати вже його гріх на себе?" – додав глава КРУ.

Відповідаючи на питання, про які документи йдеться, голова ГлавКРУ сказав: "Тут договори, акти перевірок і аналіз по трьох епізодах порушень, допущених Міноборони. Це постачання палива, харчування військових, прийняття рішень по зміні цільового призначення і передачі землі".

"Причому по паливу правоохоронні органи вже сказали своє слово. Прокуратура прийшла до висновку, що закупівлі палива в 2008 році проводилися з порушенням законодавства. Є лист Генеральної прокуратури з цього приводу. І там сумнівів у наявності порушень немає", - заявив Сивульський.

Раніше міністр оборони Єхануров направив відкритий лист прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко з вимогою відправити у відставку главу КРУ Сивульського. Крім того, міністр чекає вибачень від прем'єра.

У випадку відсутності відповідної реакції на ці вимоги Єхануров залишає за собою як за громадянином право захищати свою честь у судовому порядку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування