Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога радить Ющенку позбутися Єханурова

П'ятниця, 29 травня 2009, 15:06

Екс-глава секретаріату президента Віктор Балога закликає президента Віктора Ющенка не захищати міністра оборони Юрія Єханурова.

Про це йдеться в заяві Балоги, поширеній прес-службою ЄЦ в п’ятницю.

"Президент явно поспішив, коли ще не ознайомившись із результатами виконання власного розпорядження виступив адвокатом Міноборони та персонально Юрія Єханурова. Не варто вигороджувати посадовця, проти якого висунуто серйозні звинувачення, тільки через особисту симпатію до нього", - заявив Балога.

"Адже застосування подвійних стандартів у такій справі, як боротьба з корупцією, лише посилює суспільну зневіру в тому, що це зло вдасться викорінити", - переконаний Балога.

Він додав, що президент має можливість підтвердити суспільству свою рішучість протидіяти корупції, розібравшись зі скандальними звинуваченнями у масштабних зловживаннях у Міністерстві оборони.

Балога нагадав, що за дорученням Ющенка спеціальна комісія ретельно вивчила фінансову і господарську діяльність військового відомства, складено докладний акт з цифрами і висновками.

Цей документ вже давно лежить на робочому столі Глави держави, наведені там факти мають спонукати Верховного Головнокомандувача зробити рішучі кроки, зокрема і кадрові, зазначив Балога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування