Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пивний магнат може піти в президенти?

П'ятниця, 29 травня 2009, 17:24

Українська народна партія має намір висунути свого кандидата в президенти.

Про це журналістам у Вінниці сказав депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", лідер партії Юрій Костенко.

"25 квітня центральний провід ухвалив рішення щодо самостійної участі Української народної партії в майбутніх виборах президента і висування свого кандидата", - сказав він, повідомляють Українські новини.

Костенко додав, що рішення про конкретну кандидатуру від УНП буде прийнято на з'їзді партії після початку виборчої кампанії.

"У нас є кілька гідних кандидатур для висування кандидатами в президенти, але остаточне рішення буде прийнято на з'їзді", - сказав він.

29 травня на прес-конференції у Львові Костенко назвав кандидатами в Президенти від партії голову Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Асадчева, президента компанії "Оболонь" Олександра Слободяна, мера Івано-Франківська Віктора Анушкевічуса і лідера Львівської обласної організації партії Богдана Козака.

Він заявив, що і Слободян, і Козак є виробничниками, а для країни президент-виробничник корисніший від президента-теоретика.

Також він вказав на свою кандидатуру, сказавши, що в нього є досвід участі у виборах президента, а також великий досвід роботи у виконавчій владі.

"Я також можу сказати про себе, маю всі навички, щоб бути ефективним Президентом", - сказав він.

Зі слів Костенка, УНП визначиться з кандидатурою на з'їзді, що відбудеться орієнтовно в жовтні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування