Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна: Ющенка зробили жорсткішим

Субота, 30 травня 2009, 12:10

Глава секретаріату президента Віра Ульянченко прогнозує повернення багатьох людей з колишнього оточення президента Віктора Ющенка в його команду.

"Давайте трішки почекаємо: побачите, що багато людей повернеться", - сказала вона в інтерв’ю "Україні молодій".

На думку Ульянченко, в останні роки "дехто намагався використати свою присутність біля Віктора Ющенка заради задоволення власних потреб".

"Минав час, і це не вдавалося — тоді, звичайно, були й образи, й демарші. Я вважаю, що таким людям не місце біля Віктора Андрійовича. Отримавши посаду, він ніколи не розраховувався заводами, позиціями чи державним майном. Я не виключаю, що деякі люди пішли на такі кроки через те, що не знайшли задоволення своїм амбіціям і бажанням", - сказала вона.

Ульянченко також висловила думку, що "Наша Україна" буде "серйозною опорою" Ющенку.

"Зараз усередині партії проходить складний процес оновлення. Ми ведемо серйозну роботу. Можливо, побачимо людей, які повернуться в партію", - сказала вона.

На запитання, кого саме вона має на увазі, Ульянченко відповіла:

"Я не називатиму прізвищ. Давайте дочекаємося 27 червня, коли відбудеться з’їзд. Думаю, почуємо там багато цікавого".

На питання, наскільки, на її думку, змінився Ющенко за останні роки, Ульянченко відповіла:

"Мені здається, Віктор Андрійович став жорсткішим. І, ви знаєте, його таким зробили. Бо багато шпильок він одержав насамперед від свого оточення, якому довіряв, на яке опирався. Це були удари від людей, які хотіли використати не тільки його посаду, а й довіру".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування