Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин лякає "розвалом парламенту" ще до виборів

Субота, 30 травня 2009, 13:19

Спікер Володимир Литвин заявляє про загрозу "розвалу парламенту".

"Якщо нічого не зміниться сьогодні в організації роботи, у тому числі не буде розширена база відповідальності у Верховній Раді, буде дуже складно утримати парламент дієздатним. Тоді буде війна всіх проти всіх. У такому сенсі я не виключаю просто розвалу парламенту", - сказав Литвин в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"І незалежно від волі лідерів фракцій, не дивлячись на небажання депутатів йти на вибори, така перспектива виникне. Можливо навіть і до президентських виборів", - додав він.

Крім того, за словами Литвина, існує загроза того, що під час президентської передвиборчої кампанії Верховна Рада буде "у вигляді законів приймати передвиборчі маніфест кандидатів у президенти".

"Я хочу звернутися до своїх колег депутатів і закликати їх прочитати закон про посилення відповідальності за корупцію, який було ухвалено нещодавно. Там дуже жорсткі норми і це при тому, що не функціонує нормально правоохоронна система і немає чесної судової системи", - сказав він.

"Проте існує загроза того, що цей закон буде використовуватися не для наведення порядку в країні, а для боротьби з конкурентами", - додав спікер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування