Литвин: "Януковичу і Тимошенко треба дати плуга, і нехай його тягнуть разом"

Субота, 30 травня 2009, 13:36

Спікер Володимир Литвин вважає логічним союз Партії регіонів і БЮТ.

Це випливає з його слів, сказаних в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні потрібна влада, яка б демонструвала відповідальність у роботі. Зверніть увагу, що лідери двох найбільших фракцій свого часу мали можливість тримати в руках кермо державного правління. Кожен з них двічі був при владі. Вони хочуть і втретє отримати владу в свої руки. І в цьому немає нічого поганого. Питання тільки в тому, чому вони не працюють зараз?", - зазначив Литвин.

"З іншого боку, працюючи поодинці, вони показали, що не змогли реалізувати ті шанси, які мали. Очевидно, назріла необхідність звести їх разом, дати в руки державного плуга, і нехай його тягнуть. Якщо буде все добре, а всі цього хочуть, то люди будуть аплодувати всім", - додав він.

При цьому, на його думку неважливо, як буде називатися таке об'єднання - "коаліція, широка, вузька, квадратна, кругла - це справа симпатій і антипатій".

"Головне щоб була робота", - зазначив спікер.

Литвин також закликав політичні сили, представлені в парламенті, до злагодженої роботи.

"Необхідно чітко усвідомити, що ситуація складна і приблизно восени нас очікує різке погіршення економічної ситуації. Розуміння цього повинно призвести до об'єднання зусиль всіх і, перш за все, в парламенті", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News