Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко отримала косинку на фестивалі своєї доньки та зятя

Неділя, 31 травня 2009, 18:25

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко у неділю вручила 30-ти переможцям Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії" путівки до Міжнародного дитячого центру "Артек" і табору "Молода гвардія", а також ноутбуки.

Цей захід відбувається на Співочому полі Ландшафтного парку столиці. Організаторами фестивалю виступили Євгенія та Шон Карр.

"Ви пройшли ті етапи цих перегонів і виграли. Ви зі своїх перших кроків вчитеся долати нелегкі обставини, долати те, що вам пропонує життя, вчитеся бути сильними і міцними. Ваша сила і ваша краса народжує впевненість і в нас, дорослих", – сказала Тимошенко у своїй вступній промові.

Прем’єр також подякувала благодійній організації "Погляд", яка також виступає організатором фестивалю, за підтримку обдарованих дітей.

Отримавши нагороди, переможці фестивалю подарували Тимошенко картину, яку написали самі, а також блакитну косинку та жовту футболку, які є офіційною формою учасників фестивалю. Діти одразу пов’язали блакитну косинку на шию прем’єр-міністра, яка була одягнута у біле.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування