Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко просив Тимошенко не займатися збоченнями

Середа, 10 червня 2009, 10:55

"Народна самооборона" не сприйняла і не збиралася підтримувати "одіозні" зміни до Конституції, запропоновані під час спроб створення широкої коаліції.

Про це заявив у середу Юрій Луценко перед засіданням Кабміну, повідомляє прес-служба НС.

"Від самого початку я розглядав переговори по створенню так званої широкої коаліції як спроби оточення Януковича працевлаштувати свого лідера без фінансових затрат. Це проблема валізи без ручки: нести важко - кинути шкода. І саме тому робилися всі спроби, аби в неконституційний спосіб працевлаштувати Віктора Федоровича, а після того займатися політикою і економікою без його впливу", - заявив він.

"Життя показало неможливість таких сценаріїв, зокрема, цей зрив переговорів став можливим і через принципову позицію "Народної самооборони" та інших партій з блоку НУ-НС, які сказали про неприйнятність одіозних змін до Конституції", - зазначив він.

"Ми заявили Юлії Володимирівні, що наших голосів за такі зміни не буде. Я думаю, це підкріпило її позицію на те, аби розірвати неприйнятні для суспільства і держави перемовини, і сьогодні займатися економікою і нормальним політичним життям без збочень", - додав Луценко.

Як відомо, в разі створення коаліції БЮТ і ПР Луценко міг втратити посаду, або змушений би був публічно вибачатися за свої заяви перед Борисом Колесніковим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування