В БЮТ радять гральному бізнесу судитись з владою

Четвер, 11 червня 2009, 15:32

Депутат від БЮТ Наталя Королевська пропонує підприємцям, які внаслідок дії закону втратять свій гральний бізнес, судитися із владою з метою отримання компенсацій за раніше вкладені у цю сферу діяльності кошти.

Про це вона заявила в четвер, коментуючи подолання Верховною Радою вето Президента на закон про заборону грального бізнесу в Україні, передає УНІАН.

"Ми були єдиною державою у світі, в якій не було державного регулювання грального бізнесу", - сказала Королевська, зауваживши, що впродовж трьох місяців необхідно докласти зусиль для прийняття відповідного регуляторного законодавства у цій сфері і надати представникам грального бізнесу працювати у спеціально створених гральних зонах на нормальних цивілізованих умовах.

Водночас, як зауважила народний депутат, особи, які втратять роботу в гральному бізнесі, повинні на загальних засадах зареєструватися як безробітні.

На запитання журналістів, яким чином власники грального бізнесу, які вклали у нього значні кошти, можуть отримати компенсації, Королевська зауважила, що 70% цього бізнесу діяло у тіні.

"Звичайно, ті суми, які були оплачені легально, є судова практика, будь ласка, подавайте до суду, і згідно з рішенням суду повертайте ці кошти", - порадила підприємцям Королевська.

Як повідомив з парламентської трибуни представник президента у Верховній Раді Ігор Попов, за оцінками експертів, внаслідок заборони грального бізнесу в Україні роботу втратять близько 200 тис. осіб.

Як відомо, за закриття грального бізнесу висловлювалась прем'єр і лідер БЮТ Юлія Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування