Тимошенко: "Завжди, коли я ставитиму за мету щось, я буду її досягати"

Четвер, 11 червня 2009, 16:18

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що Верховна Рада поставила "остаточну крапку" на гральному бізнесі, подолавши вето президента на закон про його заборону.

Про це йдеться у коментарі Тимошенко відповідного голосування у Верховній Раді, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Сьогодні на гральному бізнесі поставлена остаточна крапка. Його не буде в Україні. Україна буде жити спокійно, духовно, морально. І я переконана, що це піде на користь народові України", - вважає вона.

"І так буде завжди. Коли я буду ставити за мету щось, я буду її досягати. Можливо, не відразу, можливо, з великими перешкодами, але обов’язково буду досягати результату", - пообіцяла Тимошенко.

Вона також сказала, що сприймає гральний бізнес так само, як і наркобізнес.

"Дехто говорить, що це бізнес, і що хтось втратив доходи, прибутки і роботу. Якщо так говорять, то і розповсюдження наркотиків – це бізнес, який дає прибутки і дає роботу. Я сприймаю однаково наркобізнес і гральний бізнес", - сказала Тимошенко.

Вона також розкритикувала дії президента Віктора Ющенка, який заветував закон про заборону грального бізнесу.

"... Законопроект пішов на підпис президенту, і вся гральна мафія знайшла аргументи для президента, щоб він наклав вето. Але сьогодні відбулася добра і знакова подія. Якраз об’єднання парламенту, об’єднання всіх політичних сил дало можливість подолати вето президента, корумповане вето, і дати можливість країні жити спокійно без мафіозного грального бізнесу", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування