Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговори по "ширці" – змова Януковича і Ющенка - Тимошенко

Четвер, 11 червня 2009, 21:50

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко підозрює, що президент Віктор Ющенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович "змовилися", щоб "втягнути" її у переговори по створенню широкої коаліції.

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу.

"Я іноді, зараз, коли все це зруйновано, навіть думаю про те, чи не змовилися Янукович і Ющенко між собою, щоб втягнути мене в переговорний процес, тому що вони розуміють, що для країни іншого виходу немає", - заявила прем’єр.

"І я як людина, яка сьогодні несе відповідальність перед людьми і перед майбутнім, як країна вийде з кризи, однозначно пішла на цей переговорний процес", - зазначила Тимошенко.

"Я думаю, може вони мене втягнули свідомо, для того, щоб дискредитувати, потім так брутально "кинути", як кажуть в середовищі Партії регіонів. Може це було навмисне така програма спланована", - сказала вона.

Прем’єр вважає, що "те, що зробилося з абсолютно позитивних і вірних кроків, говорить тільки про те, що це було сплановано, розраховано для такої потужної дискредитації".

"Але я хочу просто сказати цим людям, обом Вікторам, що можна так поводитися з Тимошенко. Можливо у них така мораль, така совість і такий рівень поведінки, але не можна так з країною поводитися", - наголосила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування