Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Тимошенко до виборів домовлятися не будуть

Четвер, 11 червня 2009, 22:21

До президентських виборів переговори між БЮТ та Партією регіонів щодо внесення змін до Конституції вестися не будуть.

Про це заявила прем’єр Юлія Тимошенко в інтерв’ю 5 каналу.

"Зараз до президентських виборів, на жаль, вже ніяких переговорів не буде. Тому що президентські вибори – це не перемир’я, це самий радикальний пік конфронтації", - зазначила вона.

"Я не можу сказати війна, хоча в Україні це виглядає, як війна. І хто-небудь задав собі питання, коли руйнували зараз цей переговорний процес, а що буде після президентських виборів? Оце найголовніше", - вважає прем’єр.

"Хто б не переміг, приходить в розтрощений і розділений парламент. Добре, і це все на фоні кризи. Невідомо як це ще суди себе поведуть...Чи змиряться одні кандидати з поразкою, а другі, чи зможуть утримати перемогу. Утримати вже оголошену перемогу. Ви ж розумієте, що це буде потужне і серйозне протистояння", - заявила Тимошенко.

"Далі пішов другий етап, став хтось президентом. Прийшли в парламент, де ні у кого немає більшості. Візьмемо радикальний варіант: відправили парламент на дострокові вибори. Ще 8 місяців боротьби без будь-яких антикризових дій – всі пішли на війну. Повернулися, а в парламенті знову 30, 30, 30%, і знову ні в кого немає більшості, і нова хвиля війни", - пояснила прем’єр.

Вона вважає, що "колись потрібно це зупинити".

"І мені зараз кажуть: ну, от що Ви там пішли на об’єднання всіх політиків, зробили для всіх переговорний процес, втратили свій рейтинг. Та наплювати мені на цей рейтинг", - заявила Тимошенко.

"От якщо на одну сторону терезів поставити збереження країни, її економічну надійність, стабільність, захист людини від цих економічних ударів, а з іншого боку – мій рейтинг, то я здам свій рейтинг. Хай він у мене буде таким же нулем як у Ющенка, але захистити країну, дати результат людям – ось, що головне", - вважає прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування