Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу сина депутата, що збив дівчину-байкера, передали в прокуратуру

П'ятниця, 12 червня 2009, 15:10

Кримінальну справу, порушену за фактами хуліганства та дорожньо-транспортної пригоди за участі Віталія Файнгольда, внаслідок якої загинула дівчина-байкер, направлено до прокуратури Криму для затвердження обвинувального висновку.

16 вересня 2008 року у Сімферополі сталося зіткнення автомобіля "Бентлі-Континенталь" під керуванням Файнгольда з мотоциклом, за кермом якого перебувала Анна Мішуткіна.

Внаслідок потужного удару 25-річна дівчина-байкер загинула, нагадує Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за порушення правил дорожнього руху. Через деякий час Файнгольду було пред'явлено обвинувачення у вчиненні цього злочину.

Водночас у кінці січня цього року було порушено ще одну кримінальну справу стосовно Файнгольда за хуліганство. Ці протиправні дії за участі Файнгольда сталися ще у 2002 році.

Незабаром обидві кримінальні справи за фактами дорожньо-транспортної пригоди та хуліганства було об'єднано в одне провадження.

Файнгольду згодом пред'явлено обвинувачення в учиненні обох вище згаданих злочинів. Вже на початку червня кримінальну справу за обвинуваченням Файнгольда направлено прокурору Криму для затвердження обвинувального висновку.

Віталій Файнгольд є сином відомого у Криму депутата і бізнесмена Йосипа Файнгольда.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування