ЧЕРЕЗ РОЛИК З ТИМОШЕНКО "ПРОПАЛО ВСЕ!" ВЖЕ "ЗАЧИЩАЮТЬ" ЖУРНАЛІСТІВ

П'ятниця, 12 червня 2009, 17:02

Шеф-редактор інформаційної програми "Репортер" на Новому каналі Володимир Павлюк написав заяву про звільнення на прохання керівництва через показаний в ефірі телеканалу ролик з Юлією Тимошенко "Пропало все".

Цю інформацію "Телекритиці" підтвердив сам Павлюк.

"У нас із керівництвом каналу різне бачення того, що відбулося в нас в ефірі", - пояснив Павлюк.

За інформацією Телекритики, Павлюка звільнили за демонстрацію неофіційного запису заяви Тимошенко зі словами "Пропало все!" у програмі "Репортер" 8 червня.

"Так. Синхрон вийшов у понеділок. Розмова з керівництвом була довга й нудна. Мене попросили написати заяву і я її написав", - підтвердив Павлюк.

Водночас керівник прес-служби "Нового" Ольга Балабан заявила, що Павлюку "зрадило відчуття міри".

Вона підтвердила, що приводом для звільнення був синхрон прем'єра "Пропало все!", проте відкидає будь-який політичний тиск на канал.

"У серйозних інформаційних програмах не можна використовувати синхрони з інтернету. Ми цього не вітаємо навіть у розважальних програмах. Тим паче у цьому випадку це не було ніяким чином інформаційно вмотивовано", - сказала Балабан.

За інформацією Телекритики, у п’ятницю колективу "Нового каналу" буде представлено Михайла Шаманова як виконувача обов'язків шеф-редактора "Репортера".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування