Сацюк узяв собі пляж "для місіонерської діяльності"

Субота, 13 червня 2009, 09:21

Колишній заступник голови Служби безпеки України Володимир Сацюк отримав у суборенду від Кримської єпархії Української православної церкви 30 соток пляжної території нібито "для місіонерської діяльності".

Про це розповів в інтерв’ю "Дзеркалу тижня" мер Алупки Андрій Харитонов.

При цьому, за даними "ДТ", договір суборенди був укладений Кримською єпархією УПЦ з фірмами Фінансово-промисловий союз "Світло" і ТОВ "Торговий дім "Ярославль".

"Виходить, що Кримська єпархія була прокладкою про людське око. Її використовували для отримання суборенди спочатку однією фірмою, потім іншою", — заявив мер Алупки.

При цьому, на його думку, закритий доступ на пляж і наявність на ньому цілодобової охорони мало підходять під "місіонерську діяльність", задекларовану в договорі оренди.

"Якщо Кримсь кій єпархії договір оренди було видано для того, щоб вести місіонерську діяльність, і точно такий самий договір із тими самими умовами про місіонерську діяльність було укладено із цими фірмами, скажіть на милість, на якій тоді підставі пляж закрито і там виставлено цілодобову охорону?" — запитав Харитонов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування