Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Волині майже все відновили

Неділя, 14 червня 2009, 18:05

У 5 районах Волинської області, які постраждали від розгулу стихії, електропостачання відновлено, затори на дорогах розчищені, забезпечено проїзд автотранспорту.

Як повідомляє прес-служба МНС, у Любешівському районі були пошкоджені, за уточненими даними, 1082 будинки (багатоповерхові і приватні житлові будинки, господарські будівлі, установи культури, освіти, дошкільні установи, інші будівлі громадського призначення).

Відновлено 936 будинків, в тому числі за добу - 288. Залишається відновити 146 будівель.

У Камінь-Каширському районі було пошкоджено 62 будинки та господарські споруди (відновлено - 59, за добу - 3; залишається відновити - 3). На місцях працюють підрозділи МНС, бригади комунальних служб, обленерго, облавтодору та місцеве населення, всього - 782 людини і 53 одиниці техніки.

Як відомо, 10 червня Камінь-Каширський, Любешівський, Любомльський, Ратнівський і Шацький райони постраждали від дощу з градом та шквалистих поривів вітру.

В області був відключений 61 населений пункт, пошкоджено 35 ліній електропередач потужністю 10 кВ і, за уточненими даними, 1186 будинків. Уламками дахів були травмовані 3 людини, яких госпіталізовано.

В результаті падіння дерев були створені перешкоди для руху на дорогах. Пошкоджені сільськогосподарські культури та лісові насадження районів.

Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...