"Наша Україна" віддає борги

Понеділок, 15 червня 2009, 09:34

Пропрезидентська партія "Наша Україна" почала потроху розплачуватися з боргами.

Про це повідомив депутат Андрій Парубій, пише газета "Дело".

Так заборгованість за комунальні платежі партії вже погашена, як і частина боргу по заробітній платі. "Погашення йде систематично", — говорить депутат.

Раніше повідомлялося, що загальна сума заборгованості НСНУ складала 37 мільйонів гривень. З них заборгованість по заробітній платі — майже 8 мільйонів гривень, а борг за комунальні послуги тільки центрального офісу складав близько 3 мільйонів гривень.

В даний час "Наша Україна" активно готується до партійного з'їзду, що відбудеться 27 червня. У п'ятницю пройшла нарада з главами обласних виконкомів.

У понеділок відбудеться засідання президії партії, на якому будуть обговорюватися організаційні і фінансові питання, зокрема скорочення політради партії, до якої входить 200 осіб.

Зокрема, новим керівником житомирського осередку став колишній член "Єдиного Центру", губернатор Юрій Забела, луганський осередок очолив Роман Алексеєнко, а львівську — Володимир В'язівський.

Крім того, активно триває обговорення кандидатури на посаду нового керівника Київської облорганізації, яку раніше очолювала Віра Ульянченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування