Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія не збирається йти на діалог із Грузією при Саакашвілі

Понеділок, 15 червня 2009, 13:46

Росія відновить діалог із Грузією тільки після зміни президента в Тбілісі.

Про це заявив президент Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю китайським журналістам, передають Вести.

"Ми вважаємо, що діючий політичний режим (у Грузії) учинив злочин, і з ним мати нічого спільного не будемо", - підкреслив Медведєв.

"Але в той же час, природно, після тих або інших виборів, що пройдуть у Грузії рано або пізно, ми готові будемо повернутися до обговорення самих різних питань, якщо грузинський народ обере нове керівництво, здатне вести дружній діалог з Росією і з ближніми сусідами грузинської держави - народами Південної Осетії й Абхазії", - сказав Медведєв.

Президент Росії визнав, що "були достатньо складні переговори на цю тему зі США, з деякими європейськими партнерами, але я нічого не драматизую".

"Зараз ситуація дещо інша: ми можемо розходитися з тих або інших питань, наше рішення в той же час є безповоротним, ми, природно, своє рішення вистраждали і прийняли", - сказав він.

"Ми зараз займаємося допомогою двом новим державам: і економічної, і гуманітарної, і військово-технічної - і далі це будемо робити, подобається це комусь або не подобається", - заявив Медведєв. "Це наш вибір, ми будемо цими проектами займатися", - підкреслив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: