Павленка остаточно вирішили залишити в спокої

Понеділок, 15 червня 2009, 21:17

Печерський райсуд Києва визнав законним рішення Генпрокуратури про відмову порушити кримінальну щодо інциденту, який виник між міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком та комерційним директором готелю "Спорт" Юрієм Супрунюком.

Про це повідомила прес-служба міністерства.

Раніше, 15 травня 2009 року, Генпрокуратура ухвалила постанову про відмову в порушенні справи проти Міністра через відсутність складу злочину та законність дій комісії Міністерства під час проведення перевірки ДП "Готель "Спорт".

Таким чином, суд відмовився задовольнити скаргу комерційного директора готелю "Спорт", подану на рішення Генпрокуратури.

Коментуючи рішення суду, Павленко, зокрема, зазначив: "Рішення суду є законним, власне як і рішення Генеральної прокуратури. Ще раз підтверджено, що жодних насильницьких дій з мого боку не було вчинено, що це була сфабрикована провокація".

Міністр наголосив, що не допустивши комісію міністерства для перевірки на територію готелю, посадовці цього підприємства добре розуміють, що вчинили злочин, і тепер намагаються його приховати.

"Наразі відповідні структури міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту продовжують здійснювати всі можливі заходи щодо збереження готелю "Спорт" у державній власності", - йдеться у повідомленні.

За інформацією міністерства, завершено перший етап роботи комісії Міністерства, яка перевіряла діяльність готелю "Спорт".

"11 червня 2009 року колегія міністерства рекомендувала за неналежну та неефективну роботу, систематичне невиконання наказів міністерства, рішень уряду, порушення умов контракту – визнати роботу керівництва ДП "Готель "Спорт" незадовільною та достроково розірвати контракт з директором цього підприємства", - повідомили в міністерстві.

"Матеріали перевірки направити до Генпрокуратури з тим, щоб була надана відповідна реакція стосовно посадовців ДП "Готель "Спорт", які допустили цілу низку грубих порушень законодавства", - йдеться у повідомленні.

"Ще раз хочу наголосити - міністерство як орган управління діє виключно у відповідності до чинного законодавства. Готель "Спорт" був, є і залишиться назавжди державною власністю", - зазначив Павленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування