Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко як жінка готова пробачити Януковичу все?

Понеділок, 15 червня 2009, 23:26

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє провести референдум щодо системи управління в країні, після якого в країні залишиться або президент, або прем’єр.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу ICTV.


"Дозволю не погодитися з тим, що не треба ставити питання на референдум, як люди хочуть бачити країну з президентською чи парламентською формою правління. Я схильна до того, що треба оголосити референдум, а потім дуже детально людям пояснити, яка країна сильніша і при якій владі. Але вибір має бути усвідомлений, не можна людей використовувати в темну. І тому референдум обов’язково буде!", - заявила вона.

На запитання, чи не хоче вона домовитися з Януковичем, щоб пройти вибори без конфліктів, Тимошенко відповіла:

"Я як будь-яка жінка хочу миру в домі. А потім є у нас, у жінок, традиція пробачати чоловіків за все - ми не розбираємось навіть за що. Я теж таку грубу поведінку не можу сприйняти серцем, як вчинили. Але з іншого боку, я знаю, що мир в домі треба здобувати. Але на зовсім іншій платформі".

"Основними конкурентами (на президентських виборах) буду я і Янукович. Але різниця маленька є. У Януковича буде один суперник я. А у мене двоє - Янукович і криза. І дуже важко доведеться в цьому форматі", - заявила вона.

"Але думаю, що вибори – це відчуття людей, це зокрема і сигнал від вищих сил, кого вони обирають. І тому я вірю, що ці вибори закінчаться перемогою нашої команди. Тому що цілі, які я перед собою ставлю, речі, які я роблю, мені з них соромно не буде... Сила моя в тому, що я свято вірю в чистоту і чесність своїх цілей і намірів. Тому я вірю в цю перемогу, а далі будемо міняти країну", - запевнила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування