Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пасинка "регіонала" виписали з психушки

Вівторок, 16 червня 2009, 11:06

Пасинка "регіонала" Ігоря Лисова Артема Криворучка виписали з лікарні ім. Павлова, де він проходив психіатричну експертизу, а також лікувався.

Про це повідомив лікуючий лікар Криворучка Євген Онищенко, пише "Газета по-киевски".

"Артем перебував у відділенні № 27, де лежать хворі на неврози, лікувався. А його діагноз - лікарська таємниця", - сказав він.

Інші медики розповідають, що відділення № 27 - найновіше у всій лікарні, для VIP-клієнтів, у ньому - просторі двомісні палати з телевізорами (у звичайних палатах - 6-12 осіб).

Газета зазначає, що судово-психіатричну експертизу вже провели, але не в самій Павлівці, а в Центрі судово-психіатричних експертиз. Однак її результати дозволено знати лише міліції та суду.

"Експертизу і обстеження призначили для повноти картини. А от від третьої частини статті 296 КК України (хуліганство з явною неповагою до суспільства чи винятковим цинізмом, а також опір міліції) цьому хлопцю, швидше за все, не відкрутитися. Тільки за цією статтею Артему Криворучку світить від 2-х до 4-х років", - сказав начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

Як відомо, 15 травня на вул. Володимирській пасинок депутата Ігоря Лисова зачепив своїм "Мерседесом" поливальну машину, накинувся на водія з ножем, чинив опір міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування