Вінський хоче вибачень від Тимошенко

Вівторок, 16 червня 2009, 13:07

Міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський спростовує заяву прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про те, що він має намір брати участь у виборах президента.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, повідомляють Українські новини.

"Я не маю наміру балотуватися в президенти. Це моя тверда позиція", - сказав міністр.

Він також спростував заяву Тимошенко про намір державного підприємства "Укрпошта" використати 15 млн. гривень для рекламної кампанії міністра.

За його словами, фінансовий план "Укрпошти" на 2009 рік передбачає використання для витрат на рекламу тільки 80 тис. гривень і половину цієї суми вже використано.

Вінський додав, що Тимошенко має вибачитися за поширення такої інформації.

"Коли час для висування кандидатів у президенти підійде до кінця, і мого прізвища в списку не буде - а я вам це гарантую, - то прем'єр-міністр, на мою думку, муситиме вибачитися за поширення подібної інформації", - зазначив міністр.

Він також підкреслив, що в середу має намір зустрітися з Тимошенко і після цього визначитися зі своїми подальшими діями.

Як відомо, 15 червня Тимошенко заявила, що команда Вінського має намір висунути його кандидатом на виборах президента і що для реклами міністра планувалося витратити 15 млн. гривень коштів "Укрпошти".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування