Тігіпко дав слово честі, що до першого туру він дотягне

Вівторок, 16 червня 2009, 15:41

Екс-радник прем’єра Сергій Тігіпко обіцяє передчасно не знімати свою кандидатуру на користь іншого кандидата на виборах президента.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляє УНІАН.

“Я вам даю слово честі, що я дійду до першого туру виборів”, – сказав Тігіпко.

Він зазначив, що після проведення першого туру перед кожним громадянином знову постане вибір: кого підтримати. На його думку, “всі розмови про технічного кандидата – це все минеться, це все вторинне”.

Разом з тим, Тігіпко відмовився сказати, кого з кандидатів він готовий підтримати у другому турі президентських виборів у разі своєї поразки ще в першому турі, оскільки "сьогодні нікому не відомо, хто вийде в другий тур".

Відповідаючи на запитання, хто увійде до його виборчої команди, Тігіпко сказав, що об’єднає професіоналів, які готові працювати на користь країни.

Він зазначив, що для нього є три основні критерії для відбору людей для спільної роботи: патріотизм; інтелігентність та моральність; компетентність.

Також Тігіпко зауважив, що готовий зосередитись на боротьбі з корупцією в країні.

Він наголосив, що сьогодні не порушено жодної серйозної кримінальної справи за корупційні діяння, а це свідчить про те, що відповідні державні органи працюють неефективно.

У такому разі, за словами Тігіпка, “там, де не можуть впоратись генерал-полковники, мають приходити полковники”.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування