Богословська пояснила, чому була "занадто агресивна"

Вівторок, 16 червня 2009, 15:59

Депутат від Партії регіонів Інна Богословська в останні роки поводилася надто емоційно й агресивно, оскільки була в розпачі й вважала, що "ідол Тимошенко, створений мільйонами ошуканих людей, так і не буде розвінчаний".

Про це вона заявила в ході Інтернет-конференції на порталі Ліга.net.

За її словами, зараз вона вже стала спокійнішою, багато в чому тому, що "суспільство прозріває".

"Що стосується зайвої емоційності, яка бувала в мене в останні роки... Я Вам поясню. Феномен Тимошенко я знаю ще з тих часів, коли вона разом із Лазаренком і Єдиними енергетичними системами України поставила на коліна практично всю промисловість країни, коли ця "парочка" потопала в золоті, доларах і соболях, а робітники обкрадених ними заводів отримували зарплату хлібом, трусами й арматурою. Тому, коли ця дама прийшла до влади, ще 4 лютого 2005 року я закликала всіх не вірити брехні, яка ллється з цих вуст, і говорила про те, що ця людина не має права на владу в Україні", - заявила Богословська.

"Сьогодні більшість людей це теж зрозуміли, і я цьому дуже рада. Але тільки вдумайтеся: більше 4 років я була майже самотня й не почута у своїх справедливих висловлюваннях. Тому останній рік я була майже в розпачі, і на якийсь момент мені здалося, що нація ніколи не прозріє. Я з жахом думала, що ідол Тимошенко, створений мільйонами ошуканих людей, так і не буде розвінчаний. І тому я щиро стукалася і намагалася достукатися до людей, щоб разом із цим страшним аморальним "лідером" Україна не провалилася на самісіньке дно", - стверджує вона.

За словами депутата, багато друзів дуже сварили її за "надмірну агресивність" у деяких ефірах.

"Напевно, те обурення й "крик волаючого в пустелі", які Вам здалися "базарними", віддзеркалюють внутрішній стан мільйонів простих українців, які готові криком кричати від сьогоднішнього стану в країні. Напевно, вони так само, як і я, обурені якістю сьогоднішньої влади і вимагають її зміни... Сьогодні, коли багато хто вже переконався в моїй правоті, намагатимуся бути більш стриманою", - пообіцяла вона.

Крім того, відповідаючи на запитання, Богословська запевнила, що не співпрацює зі співвласником "РосУкрЕнерго" Дмитром Фірташем.

"Що стосується Фірташа – або чесно, або ніяк. Із цією людиною я бачилася всього двічі в житті. Один раз рік тому під час зустрічі з ініціативи моїх друзів, і один раз – несподівано в ефірі "Інтера". Звісно, ніякої співпраці між нами немає, раз ми бачилися всього двічі", - заявила, зокрема, вона.

За словами Богословської, "ця легенда" про її "тісний зв'язок із Фірташем" з'явилася через "чорні технології штабу БЮТ".

"Найпоширеніше правило цих технологій – створити образ ворога, а потім до цього образа приколювати, пришпилювати всіх інших недругів. Відзначте, та ж сама технологія була використана штабом БЮТ і у відношенні мене... Я справді прекрасно розбираюся в проблемах газу, і це не має жодного відношення до Фірташа особисто. Газовим бізнесом я ніколи не займалася", - сказала депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування