Якщо Тимошенко "не бажає підтримки" Вінського, він піде до Тігіпка?

Середа, 17 червня 2009, 11:22

Міністр транспорту й зв'язку Йосип Вінський, у якого розгорівся конфлікт з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, мав намір зустрітися з нею в понеділок, але Тимошенко скасувала зустріч.

Про це Вінський розповів газеті "Дело". При цьому на момент дачі коментарю він сподівався зустрітися з Тимошенко на засіданні Кабінету міністрів 17 червня.

"Зустріч мала відбутися ще в понеділок, однак Юлія Володимирівна її скасувала. Думаю, вона відбудеться завтра під час засідання Кабміну", - сказав він у вівторок.

На запитання про те, кого він вважає ініціаторами своєї "дискримінації", глава Мінтрансу відповів:

"Я не хотів би називати прізвищ, мені абсолютно все одно, хто це зробив, оскільки виступала на мою адресу прем'єр-міністр. У мене питання до неї. А вона нехай з тими, хто їй допомагає, сама розбирається".

Коментуючи чутки про те, що під час президентської кампанії він буде підтримувати Сергія Тігіпка, Вінський сказав:

"Поки що я заступник голови партії "Батьківщина". Ще такого не було, щоб людина була членом однієї партії, а підтримувала голову іншої політсили. Але якщо прем'єр не бажає моєї підтримки, то питання буде вирішуватися..."

Коментуючи слова Володимира Каплієнка про те, що депутати, які підтримують Вінського, розраховували на те, що саме він очолить виборчий штаб Тимошенко, і відповідаючи на запитання, чому цього не сталося, голова Мінтрансу сказав: "Я не знаю, мені ніхто не пропонував очолити штаб".

На запитання, чому його підлегла, гендиректор "Укрпошти" Таїсія Замкова не підтримала Вінського, і нібито сказала Тимошенко, що глава Мінтрансу має намір проводити рекламну кампанію за рахунок коштів держпідприємства, Вінський відповів:

"Замкова - моя креатура. Я рекомендував її, бо вона професійний працівник. І я ж за неї й відповідаю. Вона не повинна підтримувати мою позицію, вона повинна виконувати свою роботу на підприємстві. І все".

А депутат Геннадій Задирко, коментуючи слова заступника гендиректора "Укрпошти" Олександра Кухарця про те, що за пропозицією Задирка "Укрпошта" підготувала проект змін до свого фінплану, який передбачає збільшення видатків на 2 млн. грн. на рекламу із зображенням Вінського, заявив, що його зміни до фінплану передбачали збільшення витрат на рекламу на 1,7 млн. грн.

"Зміни внесені за розпорядженням Вінського. Але на сьогодні не витрачено жодної гривні на рекламу "Єдиного квитка", - запевняє Задирко. Крім того, за його словами, телевізійні канали демонстрували рекламний ролик за участю Вінського безкоштовно. "5 канал" і "Ера" крутили його як соціальну рекламу, і грошей "Укрпошти" там не було", - сказав Задирко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування