Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз про Вінського: "Тимошенко збила його як пішака"

Середа, 17 червня 2009, 13:18

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає відставку Йосипа Вінського з посади міністра транспорту і зв'язку "підтвердженням неможливості мати справу з Юлією Тимошенко".

"У Біблії сказано: "Одного разу збрехавши - хто тобі повірить?". Це повною мірою відноситься до відставки Вінського", - йдеться у коментарі Мороза.

Лідер СПУ зазначив, що колізія із заявою про вихід з уряду, написана Вінським, цікавить його "хіба що з суб'єктивного боку - як яскраве підтвердження неможливості мати справу з Юлією Тимошенко".

"Хоча Вінський довго рекламував Юлію Тимошенко як сильного лідера, тепер він особисто має можливість переконатися, що ця "сила" собою представляє", - заявив Мороз.

"Тимошенко просто збила його як пішака, замінивши одну фігуру в Кабміні іншою. Очевидно, три роки тому Вінський помилявся, діяв неправильно, вийшовши зі СПУ", - додав він.

На думку Мороза, "фактично, залишивши лави Соцпартії, Вінський розміняв себе як політика, і цим усе сказано".

"Чи визнає він зараз, чи ні свої помилки - не настільки важливо. Важливо, що є докази, є факти, а факти - річ уперта. Тому не думаю, що заяву міністра транспорту можна трактувати, як сенсацію", - додав лідер СПУ.

Щодо перспектив балотування Вінського в президенти, то Мороз зазначив, що "раніше Йосип Вікентійович про президентство не думав - він прагматик". "І нинішні обставини його до цього кроку також не підштовхують", - додав лідер СПУ.

Як відомо, раніше Вінський був членом СПУ. Після створення коаліції між Соцпартією, Партією регіонів і комуністами він залишив лави СПУ. На дострокових виборах у Верховну Раду йшов за списками БЮТ.

У грудні 2007 року Вінського було призначено міністром транспорту і зв'язку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування