Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич думає про Вінського те саме, що й Тимошенко

Середа, 17 червня 2009, 13:54

"Регіонал" Нестор Шуфрич вважає відставку Йосипа Вінського з посади міністра транспорту і зв'язку "очищенням" команди Юлії Тимошенко.

Це випливає з коментаря Шуфрича з приводу відставки Вінського, поширеного його прес-службою.

"Останнім часом двом основним кандидатам на пост президента України дуже фартить. Ми були свідками того, як Віктор Федорович звільнився від непотрібного для нього баласту, який він, в силу своєї порядності, готовий був терпіти і нести ще дуже довго. Тепер же цей процес ми спостерігаємо і у Тимошенко", - сказав він.

"Я думаю, що багато хто з так званих кандидатів у президенти, які кричали, що в них забирають право обиратися всенародно, зараз дуже шкодують про кожне сказане тиждень тому слово, бо в них відібрано аргумент говорити про те, що їм не дали обиратися всенародно. Нехай тепер йдуть і обираються! Я думаю, що у підсумку вони наберуть таку кількість відсотків, що для визначення результату не вистачить нулів після коми", - додав Шуфрич.

Як відомо, раніше з Партії регіонів вийшла Інна Богословська, заявивши, що має намір балотуватися на пост президента.

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляла, що Вінський також має намір йти в президенти. Сам Вінський це неодноразово спростовував.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...