Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зізнався, про що думав, приймаючи рішення

Середа, 17 червня 2009, 13:55

Президент Віктор Ющенко заявляє про те, що у своїх діях керувався не результатами майбутніх виборів, а успіхом наступних поколінь.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Україна молода", повідомляє прес-служба глави держави.

Відповідаючи на запитання щодо підсумків своєї діяльності, Ющенко сказав: "Я як президент робив кроки не ті, що роблять успішними наступні вибори, а ті кроки, які роблять успішними наступні покоління".

Говорячи про важливість для українських громадян прийняття змін до Конституції, президент зазначив - сьогодні для суспільства найбільш важливою є стабільність у державі.

Натомість після конституційної реформи 2004 року влада у країні сконцентрувалася у Верховній Раді та уряді, які постійно перебувають у стані конфлікту, додав президент.

"Найактуальніша точка, де ми сьогодні повинні прикластися, незалежно від того, чи ми представляємо владу, чи опозицію - це розбудова держави Україна, формування державної політики, яка б укріплювала стабільність у суспільстві і забезпечувала подальший національний розвиток", - заявив Ющенко.

"Як зміцнити Українську державу, як не допустити таких ігрищ, зборищ, втручання іноземних держав у внутрішні процеси? Відповідь дуже проста - розвивати те, що завжди зміцнює націю, на чому відбувається ідентифікація нації, держави - на простих ясних канонічних речах", - пояснив президент.

"Разом ми здатні зробити наступний великий крок до справедливості і добробуту в країні", - наголосив глава держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування