Депутата від БЮТ звинувачують у вбивстві

Середа, 17 червня 2009, 18:22

ВО "Свобода" направила заяву до СБУ, Генпрокуратури та МВС з приводу вбивства, яке нібито скоїв депутат від БЮТ Віктор Лозинський.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної організації "Свободи".

За їх інформацією "16 червня 2009 року п’яна компанія у складі Лозінського, прокурора Голованівського району Горбенка та начальника міліції Голованівського району Ковальського жорстоко побила одного з жителів району та нанесла йому кілька кульових поранень в наслідок яких помер мешканець села Красногірка Голованівського району Валерій Олійник 1964 року народження".

"Цю заяву просимо вважати повідомленням про вчинення злочину в порядку статей 94, 97 Кримінально-процесуального кодексу", - зазначається в повідомленні.

"У разі підтвердження вищевказаної інформації ВО "Свобода" вимагає негайно порушити кримінальну справу відносно винних осіб, провести незалежну судово-медичну експертизу", - йдеться у заяві.

"Свобода" також просить "Генпрокурора, голову СБУ та голову МВС взяти цю справу під особистий контроль для унеможливлення фальсифікації цієї справи та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування