Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Морякам російського ЧФ загрожує 5 років за недопуск українських судових виконавців

Четвер, 18 червня 2009, 12:58

За фактом недопуску судових виконавців Херсонського обласного управління юстиції на територію радіонавігаційної станції "Марс-75" буде порушена кримінальна справа.

Про це "Українські правді" повідомили джерела в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, кримінальна справа буде порушена за фактом невиконання рішення суду, що передбачає позбавлення волі від 3 до 5 років.

Як відомо, у вівторок Військовослужбовці російського Чорноморського флоту не пустили судових виконавців Херсонського обласного управління юстиції на територію радіонавігаційної станції "Марс-75" у Генічеську для виконання рішення суду про вилучення об'єкта у власність України.

Командир розташованої на станції "Марс-75" військової частини 49385 Чорноморського флоту Росії підполковник Купрін заявив представникам судового органа, що взаємини України і Росії по гідрографічних об'єктах регламентуються в рамках міжнародних договорів, а не в односторонньому порядку рішеннями українських судових інстанцій.

Протягом 2005-2008 р. виконавча служба починала кілька спроб примусово вилучити "Марс-75" з ведення військової частини Чорноморського флоту.

Радіонавігаційна станція "Марс-75" входить у радіонавігаційну систему "Марс-75", що обслуговує судноплавство в акваторіях Чорного й Азовського морів. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 17 серпня 1998 року, станція в Генічеську передана в сферу управління Міністерства транспорту України.

, УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування