Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко ловить розкрадачів і цитує Миколу І

Четвер, 18 червня 2009, 13:38

За п’ять місяців цього року працівники міліції розкрили 4 тис. 800 злочинів, пов’язаних з посяганням на бюджетні кошти.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у четвер під час виїзної колегії МВС у Львові, повідомляє УНІАН.

Із цих злочинів 856 - на суму понад 100 тис. грн., 202 злочини – на суму понад 1 млн. грн., підкреслив міністр.

"Загальна сума збитків від злочинів із заволодінням бюджетних коштів становить 1 млрд. 520 тис. грн. І це все вже при нашій українській владі. Складається враження, що все тече, а з часів Миколи І, який колись сказав своєму синові про чиновників, що, "кроме нас с тобой, сын, все остальные воруют", так нічого і не міняється", - заявив Луценко.

Міністр наголосив на тому, що кожен керівник обласного управління міліції зобов’язаний взяти під особистий контроль справи, в яких фігурують суми розкрадання бюджетних коштів на суму 100 тис. грн. і більше.

"1 тис. 619 осіб підозрюється у розкраданні коштів з держбюджету, близько 1 тис. - в розкраданні в особливо великих розмірах та з особливим цинізмом. І наше з вами завдання, щоб ці особи понесли відповідальність і не було відмовних матеріалів", - попередив він.

Також міністр зазначив, що особисто нагородив би тих суддів відзнаками, які доведуть до кінця справи з розкрадання бюджетних коштів.

Луценко висловив сподівання, що спільними зусиллями ЗМІ та громадськості "міліцейська робота не піде в пісок по розкриттю злочинів щодо крадіжки бюджетних коштів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування