Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко буде за Тимошенко, щоб вона не обирала між імпотентами і бандитами

Четвер, 18 червня 2009, 17:36

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що на час президентської виборчої кампанії візьме відпустку і буде агітувати за кандидата в президенти Юлію Тимошенко.

"На час виборів візьму відпустку і буду агітувати за Тимошенко", - сказав міністр на зустрічі з журналістами у редакції львівської газети "Високий Замок" у четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Коментуючи широку коаліцію між Партією регіонів і БЮТ, яка так і не відбулася, Луценко сказав, що Тимошенко радилася з ним з цього приводу ще восени минулого року.

Луценко зазначив, що ці наміри були викликані складною ситуацією, з якою зіткнулася Тимошенко.

"З одного боку - імпотенти, з іншого боку - бандити, але Тимошенко потрібно було з кимсь приймати в парламенті закони, а люди їй не дали стільки голосів, щоб вона могла це зробити самостійно", - сказав лідер "Народної самооборони".

При цьому міністр зазначив, що лідер Партії Регіонів Віктор Янукович не хотів бачити його ні в уряді, ні в коаліції.

"Це правда, що я став цим каменем спотикання у створенні широкої коаліції між ПР і БЮТ. Цим і пишаюся", - заявив Луценко, повідомляє прес-служба руху.

"Коли у Верховній Раді зробили клоунаду з міліцейською фуражкою і пляшкою горілки, я зателефонував Януковичу і пояснив, що ніколи в житті не носив міліцейського кашкета, і нехай поставить там мій портрет, а не соромить весь особовий склад МВС. Заразом я нагадав віхи його юнацької біографії, через що Янукович чомусь дуже розгнівався. Після цієї розмови, звичайно, він про мене не хотів навіть чути", - зазначив Луценко.

Спроба створити широку коаліцію не вдалася також через позицію Кремля. "На моє переконання, рішення Януковича, яке він озвучив на свято Трійці, було продиктовано з Росії", - зазначив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування