Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна розказала, в чому провина прем’єра

П'ятниця, 19 червня 2009, 20:35

Внаслідок кадрової політики уряду не лише Кабмін перетворився на уряд порожніх крісел, а й виконавча влада на місцях стала владою порожніх кабінетів.

Про це заявила голова секретаріату президента, голова ради "Нашої України" Віра Ульянченко, виступаючи перед журналістами після засідання політради, повідомляє прес-служба партії.

Вона пояснила, що згідно з нормами закону про Кабмін, має бути погодження уряду як на призначення, так і на звільнення голів РДА.

"Зараз більш ніж 80 посад у органах місцевої влади вакантні, там порожні кабінети, і у деяких випадках вже понад півроку. Мабуть, прем’єрові так зручно", - вважає Ульянченко.

"На місцях люди не мають до кого звернутися із своїми проблемами. І у цьому велика провина уряду по відношенню до місцевої влади", - підсумувала Ульянченко.

Крім того, Ульянченко впевнена, що проект Конституції президента Віктора Ющенка пройде всенародне обговорення і буде підтриманий українським народом.

Про це вона заявила, виступаючи перед журналістами після засідання політради партії, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Наша Україна" буде підтримувати президентські зміни і доповнення до Конституції. Я сподіваюся, що пройде активне всенародне обговорення і цей проект буде схвалений громадськістю", - сказала вона.

Ульянченко відзначила негативну реакцію суспільства на конституційну змову Тимошенко і Януковича. "Саме навколо президента у цьому питанні об’єдналися різні політичні сили, громадські рухи, інтелігенція та представники ЗМІ", - сказала Ульянченко.
Вона також закликала представників обласних організацій партії активніше співпрацювати з місцевою пресою в донесенні позиції партії та в роз’ясненні положень президентського проекту Конституції.

Ульянченко висловила сподівання, що таке широке обговорення Конституції Ющенка, до якого закликає приєднатися "Наша Україна", призведе до гарного результату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування