Комбінат ім. Ілліча більше не приймає працівників

Неділя, 21 червня 2009, 11:44

Маріупольський меткомбінат ім. Ілліча офіційно припинив прийом працівників на підприємство, а "Arcelor Mittal Кривий Ріг" продовжив дію програми добровільного звільнення працівників підприємства до 1 липня поточного року.

Про припинення прийому працівників на меткомбінат повідомив гендиректор підприємства Володимир Бойко на оперативній нараді з керівниками цехів, відділів і служб комбінату, повідомляє "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу комбінату.

"Бойко поінформував, що в ситуації, яка склалася, прийом на комбінат закритий, заборонені переведення з одного підрозділу в інше", - йдеться у повідомленні.

"Щодо реорганізації деяких цехів, голова правління підкреслив, що вона в першу чергу торкнеться інженерно-технічних працівників та службовців цих структурних підрозділів, і буде проводитися на комбінаті з дотриманням всіх вимог нормативних документів", - зазначили на комбінаті.

При цьому Бойко додав, що підприємство відстає від планових обсягів виробництва, "тому необхідно терміново провести ряд заходів і до кінця місяця вийти на рівень 13,5-14 тис. тонн сталі на добу".

Також повідомлялося, що на меткомбінаті продовжує залишатися складною фінансова ситуація, в тому числі, через неповернення ПДВ у розмірі 157,7 млн грн за лютий поточного року.

У свою чергу прес-служба іншого меткомбінату "Arcelor Mittal Кривий Ріг" повідомила, що адміністрація підприємства ухвалила рішення про продовження терміну дії програми добровільного звільнення працівників з підприємства з отриманням грошової компенсації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування