Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин: дострокові вибори Ради - один зі сценаріїв

Неділя, 21 червня 2009, 14:12

Одним зі сценаріїв розвитку ситуації в Україні є проведення позачергових парламентських виборів.

Про це заявив спікер Володимир Литвин у неділю після відвідування Національного історико-меморіального заповідника "Поле Берестецької битви" у Рівненській області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я знаю, що зараз ведеться робота на те, щоб хтось вийшов з коаліції для того, щоб вона була розвалена. Після цього - дострокові вибори. Сьогодні один із сценаріїв - це проведення дострокових парламентських виборів", - сказав він журналістам.

На думку спікера, однією з причин для реалізації такого сценарію може бути зниження шансів "основного конкурента на президентських виборах".

Коментуючи вимогу Партії регіонів подати у Верховну Раду антикризову програму уряду, Литвин нагадав, що він не раз закликав поставити це питання до порядку денного, так само як і проект Бюджетного кодексу.

"Регіони" і БЮТ своїми рішеннями, а у них 330 голосів, виключали це питання з порядку денного. Якщо вони (Партія регіонів) зараз прозріли, це свідчить про лицемірство, а не про принципову позицію", - сказав Литвин.

Спікер знову заявив, що українська влада є банкрутом, а опозиція - "потішна і позерна, яка виключно прагне вклинитися у владу, а не запропонувати альтернативу".

Як відомо, керівник виборчої кампанії лідера Партії регіонів Віктора Януковича Микола Азаров заявив, що БЮТ запропонував Партії регіонів підтримати проведення президентських і парламентських виборів 25 листопада 2009 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...