"Нашоукраїнці" в регіонах хочуть "розлучення" з Тимошенко

Неділя, 21 червня 2009, 21:31

Фракція НУ-НС повинна вийти зі складу коаліції, а депутати, які не виконуватимуть рішення партійних конференцій та з’їзду повинні скласти свої мандати.

Таке рекомендаційне рішення було прийнято обласною партійною конференцією Львівської організації партії Наша Україна.

"Уряд проводить антидержавну політику, яка суперечить принципам діяльності та програмним цілям "Нашої України", а відтак фракція у парламенті повинна вийти із коаліції. Представники "Нашої України" у парламенті, які не виконуватимуть рішення партійних органів повинні бути позбавлені депутатських повноважень", - йдеться у заяві.

Крім того, партійна конференція рекомендувала міністрам, що є представниками партії "Наша Україна" в уряді відмовитись від займаних посад, повідомляє прес-служба партії.

У свою чергу, звітно-виборчій конференції Харківської обласної організації "Нашої України також було прийнято політичну заяву, у якій вимагають від фракції НУ-НС вийти із коаліції, "адже БЮТ, з яким була утворена коаліція, вже давно не виконує ані коаліційної угоди, ані обіцянок перед виборцями".

Крім того, заслухавши доповідь Ярослава Ющенка, конференція позитивно оцінила роботу "Нашої України" в Харківській області та переобрала його головою обласної організації.

Як відомо, Ярослав Ющенко є племінником президента Віктора Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування