Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінський хоче не повторити долю Кірпи

Понеділок, 22 червня 2009, 10:45

Міністру транспорту й зв'язку Йосипу Вінському, який подав у відставку з цієї посади, у секретаріаті президента днями була зроблена кадрова пропозиція, але він від неї відмовився.

В інтерв'ю "Комерсант-Україна", коментуючи інформацію газети про те, що днями Вінський відвідав секретаріат президента, де йому було зроблено кадрову пропозицію, і запитання – яку? – він сказав:

"Не хочу говорити, тому що я її не прийняв".

На запитання, що він робитиме далі – буде створювати нову політичну силу чи співпрацювати з уже наявними? – Вінський заявив:

"Я не знаю. Давайте я закінчу цей етап свого життя, якщо вдасться його закінчити без рубців на серці й не повторити долю Георгія Кірпи (міністр транспорту з 2002 до 2004 роки, за офіційною версією, покінчив життя самогубством у грудні 2004 року), тому що питання може стояти і так. І тоді я визначуся".

"Я доведу цю тему до кінця, тому що ця боротьба стосується долі держави й фундаментальних цінностей. Але те, що я буду працювати на лівому фланзі політичного спектру, не підлягає сумніву. Я соціаліст за переконанням", - запевнив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування