Тігіпко пішов від Тимошенко і розповів, хто на нього працює

Понеділок, 22 червня 2009, 11:23

Кандидат на посаду президента Сергій Тігіпко зізнався, що на нього зараз працює вся та команда, що працювала в 2004 році на кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це Тігіпко, що очолював штаб лідера Партії регіонів на минулих президентських виборах, заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Практично всі люди, що були зі мною в 2004 році, працювали в штабі, вони зараз зі мною вже працюють, що стосується технологів, то ми запрошуємо різних фахівців, що допомагають нам розробляти різні стратегії - часто це нові люди", - розповів він.

"Я не можу сказати, що він (досвід 2004 року) ні до чого гарного не привів, усе ж таки кампанія була дуже цікава, сильна кампанія, вона була публічна, і от цей досвід публічної кампанії його абсолютно можна застосовувати, і ми його будемо застосовувати", - заявив Тігіпко.

Крім того, він підтвердив, що пішов з посади радника прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Тігіпко зізнався, що не узгоджував це рішення з главою Кабміну.

"Мені зовсім не треба нічого узгоджувати з прем'єр-міністром, я знаходився в неї в радниках на громадських началах", - заявив політик.

Тігіпко припускає, що Тимошенко не могла на нього за це образитися: "Це зовсім нормальне явище і якщо я прийняв таке рішення, то це моє рішення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News