Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Пивні мільйони": Єфремов нагадав Ющенку, скільки коштує його секретаріат

Понеділок, 22 червня 2009, 12:40

Верховна Рада має намір переглянути зміни до бюджету, якими передбачається збільшення видатків на утримання парламенту.

Про відповідну домовленість депутатів на погоджувальній раді повідомив член Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми домовилися про те, що даний законопроект буде переглянутий, ми подивимося що ще можна урізати, а також подивимося, які є додаткові джерела для того, щоб покрити витрати бюджету", - зазначив депутат.

При цьому Єфремов додав, що президент Віктор Ющенко, "який найбільше переживає за це питання, має розуміти, що за останні п’ять років, коли він при владі, фінансування секретаріату президента відбувається з дуже великим випередженням по відношенню до Верховної Ради і навіть Кабінету міністрів".

"Коли Ющенко прийшов, бюджет секретаріату був 445 млн. грн., а на цей рік вони запросили 1 млрд. 600 і Верховна Рада не дала їм цю цифру", - додав депутат.

Єфремов також спростував свою причетність до лобіювання змін до бюджету щодо виділення 97 млн. грн. на утримання Верховної Ради.

"Це не є правдою, але я звик до того, що з боку БЮТ неправда звучить кожен день. Коли були минулі вибори, в народі існував такий двовірш: "Если рядом с вами врут, осторожно – это БЮТ". Тоді я не звернув на це уваги, але сьогодні є підстави цьому вірити", - додав депутат.

Як відомо, 3 червня депутати підтримали зміни до бюджету, якими передбачається збільшення акцизу на пиво, а з отриманих додатково коштів 97 млн. грн. скеровується на утримання Верховної Ради.

У четвер, 18 червня, президент Віктор Ющенко повідомив про застосування вето до відповідного законопроекту про внесення змін до бюджету.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування