Регіони бояться, що справу про вбивство за участю бютівця зведуть нанівець

Понеділок, 22 червня 2009, 13:30

Член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що інцидент на Кіровоградщині за участю депутата БЮТ Віктора Лозинського, що призвів до загибелі місцевого мешканця, буде зведений нанівець через причетність до нього керівників районних правоохоронних органів.

Про це Єфремов сказав, відповідаючи на запитання журналістів щодо ініціативи ПР створити тимчасову спеціальну комісію для розслідування обставин цього інциденту.

"Нас дуже насторожує те, що, враховуючи причетність до цієї справи представників правоохоронних органів та прокуратури, дане питання буде зведене нанівець і сам факт злочину відійде на другий план", - сказав він.

За словами Єфремова, двоє депутатів Партії регіонів побували на місці події й ознайомилися з інформацією з цього приводу від правоохоронних органів.

"Сторона, яка є фактичним учасником вбивства, надає докази, що ця бідна, немічна людина (загиблий Валерій Олійник) завдала 10 ножових поранень в руку депутату, а також прокурору – причому декілька з них цей чоловік завдав вже будучи збитим джипом і з простреленою ногою. Це викликає дуже великі сумніви", - сказав "регіонал".

Водночас, член фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, відповідаючи на запитання журналістів із цього приводу, сказав, що він особисто ознайомився з заявами членів оперативно-слідчої групи.

"Я вважаю, що предметом розмови може бути тільки подяка пану Лозинському, тому що ця людина без зброї пішла на озброєного нападника і захищала тих, хто там був", - сказав він.

На уточнююче запитання, чому Лозинський був на полюванні без зброї, Кожем’якін відповів, що депутат "не був на полюванні".

Водночас, він порекомендував не забігати наперед і дочекатися результатів розслідування правоохоронних органів.

"Ми не будемо зараз коментувати упереджену інформацію, але повірте мені – все буде об’єктивно", - запевнив бютівець.

Разом із тим, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко повідомив, що фракція згодна на створення ТСК з питань розслідування обставин даного інциденту.

Він нагадав, що Генеральна прокуратура на даний момент "знаходиться у підпорядкуванні Партії регіонів і тому ми думаємо, що розслідування буде проведено найоб'єктивнішим чином".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування