Подробиці перестрілки на кордоні України і Білорусі

Понеділок, 22 червня 2009, 13:37

Особи, які обстріляли наряд білоруських прикордонників на кордоні з Україною, "прикривали" переміщення великої партії контрабанди.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Захід" з посиланням на начальника прес-служби Державного прикордонного комітету Білорусі Олександра Тищенка.

"За фактом затримані шестеро громадян Білорусі у віці від 16 до 32 років, жителі Малоритського району Брестської області. Вони блокували службовий транспорт прикордонників, зробили кілька пострілів з мисливської рушниці в повітря. Порушено кримінальну справу", - розповів Тищенко.

Співрозмовник зазначив, що інцидент відбувся на українсько-білоруській ділянці кордону 20 червня 2009 року, близько 3 годин ночі.

"На цій ділянці останнім часом активізувалися контрабандисти, тепер вони виявили деяку зухвалість і агресивність" - констатував Тищенко.

"Разом з органами МВС і іншими зацікавленими службами на українсько-білоруському кордоні будуть проведені оперативні заходи з метою забезпечення економічної безпеки Білорусі", - додав представник він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування