Член БЮТ, якого підозрюють у причетності до вбивства, виявив мужність?

Понеділок, 22 червня 2009, 14:41

Заступник голови фракції БЮТ Андрій Портнов вважає неетичними висловлювання заступника керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова щодо інциденту з членом БЮТ Віктором Лозинським.

Натомість Портнов вважає, що Лозинський під час затримання "озброєного злочинця проявив громадянську позицію і мужність", повідомляє перс-служба БЮТ.

"Сьогодні вже можна стверджувати, що за даними, які офіційно надійшли від оперативно-слідчої групи, яка затримувала небезпечного злочинця, прокурор Голованівського району, начальник Голованівського райвідділу МВС та народний депутат Лозинський проявили не тільки громадянську позицію, але й мужність при затриманні злочинця", - заявив Портнов.

Коментуючи слова Єфремова щодо даного інциденту, депутат сказав: "Перед тим, як робити подібні заяви, народні депутати мають керуватися не тільки своєю офіційною опозиційністю, але й здоровим глуздом, а також вивчати попередньо обставини справи".

"Сьогодні в нашому розпорядженні є документальні докази того, що всі учасники цього інциденту діяли в межах закону і не мали при собі зброї. Народний депутат Лозинський, не дивлячись на депутатську недоторканість, дав можливість правоохоронним органам провести всі необхідні слідчі дії", - наголосив Портнов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування