Ющенко перейнявся фінансовими проблемами Євро-2012

Понеділок, 22 червня 2009, 20:32

Президент Віктор Ющенко занепокоєний гальмуванням процесу фінансування об'єктів Євро-2012.

Про це йшла мова під час наради з питань фінансування підготовки до чемпіонату, повідомляє прес-служба глави держави.

Участь у нараді взяли віце-прем'єр Іван Васюник, голова НБУ Володимир Стельмах, глава секретаріату президента Віра Ульянченко, перший заступник глави секретаріату Олександр Шлапак, заступник глави секретаріату Юрій Богуцький, перший заступник голови правління НБУ Анатолій Шаповалов, заступник міністра фінансів Володимир Матвійчук.

Під час зустрічі Васюник поінформував главу держави про те, що на засіданні уряду у понеділок була прийнята уточнена Державна цільова програма підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу з необхідністю фінансування зі стабілізаційного фонду та спеціального фонду держбюджету в сумі, що перевищує 8 млрд. гривень.

На нараді також були детально обговорені джерела наповнення стабілізаційного фонду та спеціального фонду держбюджету.

Президент дав доручення НБУ та Міністерству фінансів опрацювати можливість фінансування стабілізаційного фонду держбюджету через ОВДП з обов'язковим цільовим спрямуванням отриманих коштів на об'єкти Євро-2012.

Ющенко також дав доручення міністерству фінансів підготувати розгорнуту інформацію щодо невиконання доходів спеціального фонду держбюджету та внести пропозиції щодо врегулювання цих питань.

Про результати президент просить поінформувати його через 10 днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News