Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Як тільки Янукович приземлився у Харкові, його викупали у народній любові

Вівторок, 23 червня 2009, 11:35

У рамках робочої поїздки до Харківської області лідер Партії регіонів Віктор Янукович планує ознайомитися з ходом реконструкції об'єктів у рамках підготовки до "Євро-2012".

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Згідно з повідомленням, Янукович вже оглянув макет реконструкції аеропорту Харкова.

За словами президента компанії DCH Олександра Ярославського, реконструкція аеропорту вже розпочалася. Зокрема, заплановано будівництво нового терміналу, що дозволить збільшити пропускну здатність аеропорту під час проведення Євро-2012 до 2550 пасажирів на годину.

Мер Харкова Михайло Добкін зазначив, що на будівельних майданчиках вже працює техніка, "будівництво ведеться навіть уночі".

У ході робочої поїздки до Харкова Янукович також ознайомиться з ходом реконструкції ОСК "Металіст", відвідає ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД".

Крім того, Янукович проведе зустріч з активом Партії регіонів Харківської області, відповість на запитання журналістів та візьме участь у прямому ефірі на одному з харківських телеканалів.

Як зазначає прес-служба, в аеропорту Харкова Януковича "традиційно зустріли хлібом-сіллю прихильники Партії регіонів, а також народні депутати Дмитро Шенцев, Віктор Корж і Харківський міський голова Михайло Добкін".

"Віктор Федорович, ми у вас віримо! Перемоги вам!" - вітали Януковича харків'яни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...