Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко побачив позитив від зустрічі з Тимошенко

Вівторок, 23 червня 2009, 14:38

Президент Віктор Ющенко позитивно оцінює те, що уряд відгукнувся на президентський заклик та прийняв уточнену Державну цільову програму підготовки до Євро-2012 в сумі, що перевищує 8 млрд. гривень.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Прийняття уточненої державної програми - результат зустрічі глави держави з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, а також постійного контролю з боку Віктора Ющенка за роботою як центральної, так і місцевої влади, що безпосередньо відповідальні за ЄВРО-2012, щодо підготовки до чемпіонату", - йдеться в повідомленні.

Президент наголошує, що і надалі триматиме під контролем підготовку України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Саме з цією метою на початку червня Ющенко здійснив низку зустрічей, під час яких з кожним приймаючим ЄВРО-2012 містом (Харків, Львів, Київ, Донецьк) було проведено окрему консультацію щодо нагальних питань підготовки до чемпіонату та дані відповідні доручення.

Робочою поїздкою до Харківської області президент розпочинає другий етап зустрічей - контроль за виконанням доручень.

Серйозне занепокоєння Ющенка викликає підготовка до ЄВРО-2012 автомобільного сполучення та міського транспорту, зазначає прес-служба.

"Глава держави переконаний, що період до грудня цього року стане випробуванням для кожного з міст, що претендує на право проведення матчів турніру. Ющенко закликає мерів міст і губернаторів областей активізувати діяльність та докласти усіх зусиль, аби довести, що міста готові прийняти ЄВРО-2012", - йдеться в повідомленні.

Ющенко оптимістично дивиться на перспективи реалізації проекту проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу і наголошує, що в УЄФА не повинно виникати жодних сумнівів у спроможності усіх 4 міст України забезпечити проведення матчів турніру та фінального матчу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...